RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
10 lucruri de stiut cand inchiriezi un microbuz/autocar

1. Verificati credibilitatea companiei de transport (existenta precum si situatia  financiara) pe http://www.mfinante.ro/, datele sunt publice trebuie doar introdus codul unic de inregistrare sau numele companiei.

2. Spre deosebire de transportul aerian nici o companie de transport persoane nu afiseaza costurile totale si disponibilitatea mijloacelor de transport. Cea mai eficienta metoda de a obtine cel mai bun raport intre calitate si pret este sa contactati individual fiecare companie.


3. Primele pagini despre transport persoane, inchirieri microbuze/autocare, gasite de motoarele de cautare pe internet sunt de cele mai multe ori ale unor agentii de turism sau intermediari care deobicei au un comision de 10% pana la 50% fata de pretul real.

4. Puteti vedea numarul si tipul mijloacelor de transport ale fiecarei companii cautand pe site-ul acestora sau verificand la http://www.arr.ro/, de cele mai multe ori companiile de transport dubleaza realitatea parcului auto.

5. Verificati daca beneficiati de asigurare medicala si pentru bagaje pe durata calatoriei. Nimic nu este mai important decat siguranta dumneavoastra si a bunurilor personale.

6. Nu in ultimul rand, verificati daca compania de transport are reclamatii de la fostii clienti.

7. De regula pretul nu trebuie sa creasca daca perioada pentru care doriti sa faceti o rezervare este foarte apropiata sau daca numarul de masini disponibile este mic.

8. Avansul necesar unei rezervari este cuprins deobicei intre 15% - 30% din pretul transportului.

9. Conform legii, soferul nu poate conduce mai mult de 9 ore pe zi urmand sa faca o pauza de odihna de 11 ore. Pentru confortul si siguranta dumneavoastra, cereti companiei de transport sa va puna la dispozitie doi soferi.

10. Inchirierile de microbuze/autocare au de obicei doua tipuri de tarife, pret/ora pentru transporturile locale nu mai departe de periferia judetului in care compania de transport isi are sediul si pret/km pentru o distanta minima de 200 km/zi.
 
 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2024 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara