RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Anvantajele calatoriei cu autocarul
Din ce in ce mai multi oameni aleg sa strabata Europa cu ajutorul autocarului, in fiecare an firmele de transport rutier europene strabatand continentul in lung si in lat, adunand peste 700 de miliarde de kilometri. Cu astfel de cifre, transportul rutier a devenit unul dintre cele ami utilizate moduri comerciale de transport in afara autoturismelor proprii.

Iata 10 argumente in favoarea calatoriei cu autocarul !


 
1. Autobuzul si autocarul pentru o Europa in miscare!

Stiati ca:
În fiecare an oamenii călătoresc cu atuobuzul şi autocarul, de la un capăt la celălalt al Europei, mai mult de 700 de miliarde de kilometri, făcând astfel din acesta unul dintre cele mai utilizate moduri comerciale de transport persoane şi cel mai utilizat mod de transport terestru în afara autoturismelor.


 
2. Autobuzul si autocarul pentru locuri de munca europene!
Stiati ca: Operatorii de autobuze şi autocare din Europa angajează în jur de două milioane de şoferi, tehnicieni şi personal administrativ. În plus, un milion de angajaţi furnizează componente pentru vehicule, vând, asigură şi inspectează autobuze şi autocare, iar alte 5 milioane de locuri de muncă din Europa depind, direct sau indirect, de operarea autobuzelor şi a autocarelor, cum sunt industria construcţiei de vehicule, a petrecerii timpului liber şi a turismului.
 
3. Autobuzul si autocarul pentru o economie si un turism in plina miscare!

Stiati ca: .Cifra de afaceri a turismului cu autocarul în Europa se ridică la aproximativ 15 miliarde de EURO pe an. În plus, turiştii care călătoresc cu autocarul cheltuiesc cu cel puţin 40% mai mult la destinaţie decât oricare alţi turişti.
 
4. Autobuzul si autocarul pentru o mobilitate de inalta calitate si la indemana tuturor!

Stiati ca:
Autobuzele şi autocarele furnizează servicii de transport ieftine, sigure şi flixibile tuturor, indiferent de mijloacele lor financiare sau de locul în care trăiesc.

 
5. Autobuzul si autocarul pentru o calatorie in siguranta!

Stiati ca:
Autobuzele şi autocarele sunt cele mai sigure dintre toate mijloacele de transport rutier şi, în ciuda faptului că împart infrastructura cu alţi utilizatori şi mijloace de transport , prezintă o siguranţă egală cu cea a trenurilor.

 
6. Autobuzul si autocarul pentru un trafc fluent!

Stiati ca:
Dacă ţinem cont de gradul de mediu de ocupare al autocarelor, autobuzelor şi al autoturismelor în Europa, un autocar poate înlocui până la 30 de autoturisme ocupând un spaţiu pe drum echivalent a doar trei autoturisme.

 
7. Autobuze si autocare pentru mai putin CO2!

Stiati ca: Autobuzele şi autocarele sunt cele mai nepoluante şi mai eficeinte dintre toate modurile de transport din punct de vedere al emisiilor de carbon.Pentru fiecare călător transportat 100 kilometri, autobuzele şi autocarele utilizează jumătate de litru de combustibil diesel şi emit jumătate din CO2 emis de trenuri.

 
8. Autobuzul si autocarul pentru un mediu mai sanatos!

Stiati ca:
Mulţumită investiţiilor formidabile ale industriei autobuzelor şi autocarelor în tehnologii noi, emisiile poluante periculoase pentru sănătatea cetăţenilor europeni – monoxidul de carbon, hidrocarburile, oxizii de azot şi particulele – au fost reduse în mod semnificativ cu pânâ la 98%.

 
9. Autobuzul si autocarul pentru un serviciu profesionist!

Stiati ca: Datorită tocmai naturii muncii şi responsabilităţiilor lor, este obligatoriu pentru peste un milion de şoferi de autobuz şi autocar din Europa să se supună unui control medical special şi să urmeze o pregătire complexă pentru a trece teste de conducere şi teoretice severe, pe lângă cele necesare obţinerii permisului de conducere.
 
10. Autobuze si autocare pentru o mobilitate mai silentioasa!

Stiati ca:
Inovaţiile tehnologice, care sunt izolarea specială, introducerea anvelopelorce rezistenţă redusăla rulare şi a altor tehnici de control al zgomotului la sursă au redus în mod semnificativ nivelul de zgomot comparativ cu 1980, făcând autobuzele şi autocarele din yiua de azi cel mai silenţios mod de transport în comun al călătorilor!

 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2024 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara