RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Clientii ne recomanda

 

 

Intr-un cuvant: Profesionalism
M. Tarau - 2015

 


Chauffeur à l'heure. Chauffeur agréable avec une très bonne conduite.

Boris L.  - 2015

 

 ,,Atat eu cat si profesorii, parintii si elevii am fost foarte multumiti de calitatea serviciilor oferite de firma dumneavoastra. Ma bucur ca am avut o colaborare atat de buna si sper ca vom reusi sa organizam astfel de evenimente/calatorii si pe viitor,,

Va doresc o zi frumoasa,

Mihaela Baicu - februarie 2014


 

,,doresc sa va multumesc pentru calitatea serviciilor de care am beneficiat. Ati dat dovada de profesionalism, punctualitate si seriozitate atat in ofertare, comunicare, cat si in transportul efectiv. (Belgienii au fost foarte multumiti de calitatile d-lui Csabi, atat de sofer cat si ca si persoana).

Numai bine, continuati la aceleasi standarde. In mod cert, daca vom avea

nevoie de transport, vom apela la Dvs. ,,

Herman Szabolcs

director

Asociatia pentru Copil si Familie

NOV - 2013

 

,, Familia Paraschiv, doreste sa multumeasca firmei dumneavoastra pentru organizarea excurisiei la Budapesta.

Organizare exemplara,profesionalism,tinuta, punctualitate si deosebita
amabilitate !!!!!
Va multumim inca o data !!!! ,,
Doru Andrei Paraschiv 
Sa stiti ca am fost foarte multumit de serviciile D-voastra si mai ales de soferul nostru, Gabi Kiss, care a fost foarte cum se cade. Numai de un lucru m-am mirat, anume de faptul ca nu avea navigator. Mi se pare ca ar fi fost foarte de folos, mai ales pentru a gasi cazarile in orase.
Fiti incredintata de multumirea mea pentru serviciile D-voastra si ale firmei.
Cu respect.
Suntem foarte multumiti si de serviciile prestate de dumneavoastra si de soferii.
Multumim."

 

,,Va multumesc pentru faptul ca mi-ati dovedit ca pot exista servicii de calitate de nivel european si in Romania, mai precis in Bihor, in toate situatiile cand am beneficiat de serviciile EUROMAIDEC TOURING. Personalul este instruit de cei mai buni profesionisti in servicii sau cel putin asta am simtit eu in calitate de beneficiar al serviciilor dvs., comunicarea cu dvs. a putut avea loc chiar si cand personalul era in afara orelor de program, iar atunci cand am fost primiti cu zambetul pe buze in aeroport la ora 03.30 noaptea cand avionul nostru a avut intarziere de aproape 3 ore, am decis ca in mod clar veti fi mereu furnizorul nostru de servicii de transport si turism oricand vom avea nevoie de asta,,

Diana Geambasu - Oradea, Romania

  

Am avut ocazia de a calatori cu Euromaidec Touring de mai multe ori, iar recent am luat parte la calatoria de o zi - Prin Bihor. A fost o excursie foarte reusita, plina de locuri si experiente frumoase, excursie pe care o recomand cu drag oricui doreste sa cunoasca Jud. Bihor mai bine, sa se relaxeze, sa faca ceva diferit, sa se simta bine, sa ramana cu amintiri frumoase si povesti interesante din fiecare loc in parte. Multumim Euromaidec pentru profesionalism, creativitate, organizare si siguranta,, 

Anne Marie - Timisoara, Romania

 

 

"Stimata D-na Turcut!

Altfel va multumesc pentru cadoul pe care ni-l faceti, nesocotand 40 km in plus.

Pr. Martin de la Ronciere"

 

 

"Buna ziua,

Laura Manzat


"Anul acesta citeva familii din Israel (Mayer, Abramovici, Goldemberg si David) am avut nevoie de transport dus si intors de la aeroportul din Budapesta la Baile Felix. Am folosit microbus si masini .
Am fost transportati cu masini noi de inalta calitate, lucru care era de asteptat de la o companie cu renumele lui Euromaidec. Diferenta a fost facuta in plus de soferii care ne-au transportat- serviabili, politicosi,prezentabili si tot timpul gata sa ne ajute. Unul din soferi,Domnul Mihai, este o enciclopedie la volan (l-am poreclit Mihai Google). El ne-a explicat fiecare loc, istoria, importanta sa geografica e.t.c. - pur si simplu un gid turistic de prima clasa (in Ungaria si mai ales in Romania)."
 
Multumim si pastrati-ne locuri pentru anul viitor.

 
Mayer Jean
Abramovici Sergiu
Goldenberg Miriam
David Mendel

 

 

"Am apelat la serviciile de transport oferite de Euromaidec Touring in urma recomandarile primite de la colegii mei. Am ramas placut impresionat de profesionalismul angajatilor, de respectul cu care trateaza clientii, si in mod special de punctualitatea deosebita de care au dat dovada. E dificil sa organizezi o conferinta internationala. Aveam de transportat participantii de la aeroportul din Budapesta la Oradea. Pe urma trebuia asigurat transportul acestora la o statiune montana unde a avut loc conferinta.

Euromaidec Touring a reusit sa gaseasca solutiile cele mai bune chiar si in conditii dificile. Sunt hotarat sa apelez si pe viitor la serviciile Euromaidec pentru ca stiu ca invitatii mei vor avea astfel parte de servicii profesionale, conditii de transport confortabil, promptitudine, amabilitate si respect. Am convingerea ca societatea romaneasca are nevoie de asemenea companii serioase precum Euromaidec, care trateaza clientii cu o atitudine ireprosabila. Cu Euromaidec Touring pasagerii sunt pe maini bune, ajung la destinatie in timp util, in conditii confortabile si beneficiaza de servicii de clasa I.

Pentru toate aceste considerente, si pentru experienta mea personala deosebit de pozitiva recomand tuturor Euromaidec Touring pentru servicii de transport de persoane in conditii sigure, rapide si confortabile atat in tara cat si in strainatate. "

Cu stima,
 Stefan Th. Serban
Director relatii externe
Uniunea Studentilor din Romania"O firmă reuşeşte să atragă o gamă largă de clienţi oferind o gamă cât mai largă de servicii. Dispunând de capacităţi de transport diverse şi şoferi profesionişti, se poate apela la Euromaidec Touring cu încredere oricare ar fi numărul persoanelor transportabile şi orice cerinţe ar avea acestea. E foarte important pentru orice firmă ca toti clienţii să ştie că se pot baza pe serviciile sale în orice circumstanţe."

Aerotravel Oradea,
Romania

"Am colaborat in trecut si cu alte firme de transport. Ceea ce ofera Euromaidec Touring este total diferit. Timpii au fost respectati, conditiile de transport sunt net superioare fata de ce am mai experimentat, soferul a fost amabil si ne-a raspuns oricarei solicitari."

Imerica Consulting
Oradea, Romania

"Majoritatea firmelor din Romania nu acorda destula importanta modului de relationare cu clientii. La Euromaidec am intalnit o echipa tanara care a inteles ca fiecare client are cerinte diferite ce trebuie tratate individual, acordandu-i-se toata atentia de care are nevoie. Daca sunteti in cautarea unor servicii de transport la un nivel de confort ridicat si va doriti sa fiti tratati cu respect, va recomand sa va adresati Euromaidec Touring ."

Georgeta Lucuta - Consultanta in afaceri
Beius, Romania

"Exista multe oferte de transport pe piata, asa cum exista multe oferte de cazare. Ceea ce face diferenta este dinamismul si calitatea serviciilor oferite. Ne-am regasit in aceste principii cu firma de transport Euromaidec din Oradea cu care Vila Rodica a colaborat cu succes si pe care v-o recomandam cu cea mai mare placere."

Vila Rodica
Bran, Romania

"We traveled around Romania with Euromaidec and it was a real pleasure. Their services meet any international standards and would be competitive anywhere in the world. I am confident in recommending you this company."

Tim Messick
Grayson, SUA

"Am efectuat o calatorie in Bucuresti cu autocarul firmei d-voastra in zilele de 11-13 aprilie 2008, precizez ca sunt foarte multumit de serviciile oferite si doresc sa va comunic ca aveti 2 conducatori auto extraordinari de buni si calculati: au condus preventiv pe tot traseul , au respectat limitele de viteza , au avut un comportament impecabil cu clientii, rabdare si intelegere ori de cate ori a fost nevoie pentru opriri si un lucru care mi-a atras atentia a fost faptul ca au avut un spirit de curatenie si disciplina. Apreciez acest lucru si va comunic ca aveti angajati exemplari, nu cunosc cum ii cheama dar doresc sa la transmiteti felicitari din partea mea si a colegilor Politiei Romane. "

Va multumim

Cotut Valer

 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2024 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara