RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
King's Land Country Club împreună cu Agenția Euromaidec Touring organizează lecții gratuite de golf pentru copii cuvâsta cuprinsă între 4 - 12 ani. Primul curs are loc sâmbătă 8 iulie 2017 cu începere de la ora 10:00.

De ce să îți aduci copilul la golf dar mai ales de ce să învețe copilul tău golf ?

1. Este un sport sigur - Golful, spre deosebire de alte sporturi este unul foarte sigur, şansele de a te accidenta fiind foarte reduse.

2. Este pentru toate vârstele - Cei mici pot începe să învețe jocul de golf de la 2-3 ani, la început sub formă de joacă iar pentru cei mari nu este limită de vârstă.

3. Învață reguli de etichetă & lecții importante de viață - Cea mai mare parte a jucătorilor de golf cunosc aceste reguli, unele scrise altele nescrise. Toate acestea au la bază un singur lucru, şi anume RESPECTUL PENTRU PARTENERUL DE JOC dar și disciplină.

4. Sport și mișcare în natură  - O plimbare în natură în care se poate bucura de linişte, de privelişte, aer curat, de mult verde şi de vremea frumoasă de afară.
5. Află restul motivelor pe 8 iulie 

Înscrie-l pe copilul tău acum cu un e-mail simplu la adresa office@euromaidec.ro și noi îți vom răspunde cu toate detaliile
 
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. 
 
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a Conferintei Anuale a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania organizata in perioada 22-24 septembrie in locatia oferita de Hotel Lotus Therm SPA and Luxury Resort din statiunea balneoclimaterica Baile Felix au participat peste 200 de persoane din toate colturile tarii, reprezentand companii ce activeaza in segmentul transportului expres.

Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania a devenit un eveniment etalon pentru transportul expres la nivel national si sustine in continuare crearea unui dialog onest si transparent intre cei ce activeaza in acest domeniu, un segment  in care nu exista inca o punte reala de comunicare intre companii care sa promoveze inovatia si valorile profesionale bazate pe o conduita morala.

Unul dintre crezurile companiei Kefren Expres, alaturi de Agentia Euromaidec Touring, ambii in postura de organizatori, este acela ca dezvoltarea nu este posibila de unul singur, in special intr-un domeniu atat de dinamic precum e transportul expres.

Temele abordate au fost si in acest an de extrema actualitate adresand atat modificari ale legislatiei europene, cat si probleme specifice pietei de transport expres. Un element de noutate in cadrul acestei editii a fost participarea mai multor reprezentanti ai asociatiilor profesionale precum ARTRI, FORT, APULUM, si in premiera, un reprezentat al comunitatii soferilor care a fost prezent pentru a initia un dialog constructiv cu patronii companiilor de transport si astfel sa cunoasca problemele cu care acestia se confrunta.

De asemenea au fost dezbatute metode de limitare/eliminare a concurentei neloiale, a transporturilor cu suprasarcina care atenteaza la siguranta circulatiei si a participantilor la trafic.  In plus, a fost confirmata si in cadrul acestui eveniment, necesitatea folosirii tehnicilor inovatoare in gestionarea flotelor si utilizarea telematicii pentru a eficientiza activitatea acestui sector.

Expunerile captivante au fost apreciate de participanti, iar sesiunile de networking au stabilit premisele unor parteneriate viitoare. Astfel, recomandam tuturor companiilor de transport sa nu omita posibilitatea participarii la editia viitoare a Conferintei Anuale a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania, devenind parte a unui demers util si inovativ in acelasi timp.

Mai multe detalii pe www.conferintaexpress.ro

 

 
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN ROMÂNIA 
ediția II-a 2015
facebookcoverconf2015.png

Stimați transportatori,

Datorită reacţiilor foarte pozitive primite după prima ediție a Conferinței anuale a transportatorilor expres de mărfuri organizată anul trecut, am decis să continuăm iniţiativa noastră cu o nouă ediție programată pentru perioada 15 – 17 Octombrie 2015. 
 
Statistici, realizari 2014

Suntem la inceput de 2015 si privim realizarile anului care tocmai a trecut, un an cu multe provocari pe care spunem noi ca le-am trecut cu bine. Avem cateva statistici si cifre pe care suntem bucurosi sa le impartasim:

euromaidec-realizari-2014.jpg

Cifrele Euromaidec Touring in 2014

1.    Kilometri parcursi: peste 750.000

2.    Numar de pasageri: 107.454

3.    3 pagini  de Facebook care reunesc aprox. 11000 de fani - poti fi si tu unul dintre ei

Euromaidec Touring
Agentie Euromaidec Touring
Excurii Baile Felix

4.    4 pagini web care au avut impreuna peste 53.000 de vizitatori unici - te invitam sa vizitezi:

www.euromaidec.ro
www.prinbihor.ro
www.baile-felix.net
www.excursiiorganizate.ro


5.   Parcul nostru auto cuprinde urmatoarele vehicule:

•    1 autoturism 2+1 locuri van;
•    7 autoturisme 4+1 locuri;
•    1 autoturism 6+1 locuri;
•    2 microbuze 15/16+1 locuri;
•    1 minibus 19+1 locuri;
•    1 autocar 45+1 locuri;
•    4 autobuze 45/50+1 locuri

        Euromaidec Touring a organizat si in 2014 Campania de promovare turistica #prinBihor  impreuna cu reprezentanti din presa scrisa si online, bloggeri, asociatii de promovare turistica, ong-uri si fotografi, am fost turisti pentru o zi si am vizitat cateva dintre obiectivele turistice mai putin cunoscute din judetul nostru.
 
Ruta acestei editii o puteti vedea aici: http://www.prinbihor.ro
Filmul #prinbihor 2014 il puteti vizualiza aici: http://goo.gl/tH3Sy1
Premiera acestui an a fost poezia #prinbihor: http://goo.gl/lGNRwZ
Am scris in detaliu despre acest proiect aici: http://goo.gl/PQ32If

    Ca si manager al companiei Euromaidec Touring le multumesc frumos celor de la Fundatia Comunitara Oradea pentru premiul de '' cel mai implicat manager in activitati de Responsabilitate Sociala Corporativa – Categoria IMM '' - sunt sigur ca acesta vine si ca urmare a implicarii mele in proiectul #prinbihor. Realizarile anului 2014 nu ar fi fost posibile fara sprijinul clientilor nostri, le multumim pe aceasta cale deoarece datorita lor, azi Euromaidec Touring este o „ poveste ” de succes.

premiu-calin-pacurar.jpg

Calin Pacurar - Euromaidec Touring

 
Stimati transportatori

Ne revine deosebita plăcere de a vă informa că, în perioada 26-27 septembrie 2014,  Agenția Euromaidec Touring în parteneriat cu Kefren Expres în calitate de co-organizator vor găzdui prima conferinţă anuală a transportatorilor express de mărfuri din România, segment al pieţei de transport care se afla într-o continuă creştere atât la nivel naţional cât şi european.
 
Iniţiativa noastră doreşte să reunească firmele româneşti, care activează în acest segment, pentru a le oferi un cadru profesional de abordare a problemelor specifice cu care se confruntă, consultarea unor specialişti în domeniile lor de interes, precum şi identificarea celor mai potrivite soluţii. Intenția noastră este de a contribui la crearea unei comunităţi profesionale care să poată reprezenta cât mai bine interesele acesteia în vederea creşterii eficienţei şi a calităţii serviciilor de transport express. Nu întâmplător demersurilor noastre de până acum s-au alăturat Lutz Assekuranz Makler GmbH, Bursa Transport & 123 Cargo și Societatea civilă de avocați Iacob-Anca&Asociații în calitate de parteneri. 
 De asemenea, au confirmat prezența la eveniment: TimoCom (Bursa internațională de transport), Top Motor SRL (Citroen), Țiriac Auto ( Mercedes), Windsoft, BT Leasing, RisCo (Verificare monitorizare firme), TSG Shell, Gpssmart SRL.

Taxa de participare la eveniment este de 100 Ron/ persoană, prețul include cazare și masă la Hotel Termal *** Băile Felix și participarea la toate sesiunile evenimentului.
 
Veți găsi în continuare o prezentare generală a programului conferinței:
 
Ziua 1 
12:00   Înregistrare conferinţă/check-in hotel
13:00   Prânz
14:00   Deschidere - situaţia actuale a pieţei transporturilor express România - Europa
14:20   Prezentare produse/servicii
14:40   Prezentare legislație în domeniu
15:30   Prezentare produse/servicii
15:50   Pauză de cafea
16:50   Dezbatere - sesiunea 1
17:15   Prezentare produse/servicii

17:30   Prezentare produse/servicii
18:00   Dezbatere - sesiunea 2
18:30   Sesiune discuții libere 

19:30 – 00:00 Cină. Petrecere Piscină Hotel Termal***
Moment special:  înmânarea premiilor/tombolă
 
Ziua 2
09:00   Prezentare Kefren Expres
09:40   Dezabatere Kefren Expres
10:15   Sesiune discuții libere Kefren Expres
11:30   Check-out hotel
12:00   Prânz

Vă rugăm să ne confirmați dorința dumneavoastră de participare la acest eveniment pentru a putea fi contactat de echipa noastră de organizare cu privire la formalitățile de înscriere. Pentru cei care doresc să vină însoțiți de membri ai familiei sau pur și simplu  vor să îmbine utilul cu plăcutul și să își extindă sejurul, vă putem oferi pachete de servicii suplimentare în condiții avantajoase. Adresa de email la care ne puteți contacta este events@euromaidec.ro

Mai multe despre Agenția Euromaidec Touring și compania Kefren Expres găsiţi aici: www.euromaidec.ro , www.kefren.ro   
 
Program Scoala Altfel
Programul „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” ediţia 2014

Programul numit „Școala altfel” se desfășoară în perioada 07.04.2014 - 11.04.2014 și constă în derularea pe parcursul unei săptămâni din al doilea semestru şcolar, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, a unui orar special format doar din activităţi cu caracter non-formal.

În acest an tema propusă de Ministerul Educației Naționale este „Să știi mai multe, să fii mai bun” iar tipurile de activități care se pot desfășura în această perioadă, conform Ordinului nr. 3818/03.06.2013 privind structura anului şcolar 2013-2014, pot include următoarele:
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 17 din 86

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2024 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara