RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Termeni si Conditii euromaidec.ro
TERMENI ŞI CONDIŢII

S.C. EUROMAIDEC TOURNIG S.R.L.
este inregistrata ca operator de date cu caracter personal sub numarul 15613, potrivit Legii nr.677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin accesarea www.euromaidec.ro va  exprimati explicit acordul privind termenii şi condiţiile de utilizare prezentate mai jos. Acestea sunt conditiile in care puteti folosi website-ul euromaidec.ro, cat si continutul/serviciile on-line disponibile pe acesta.
Termeni generali
Prezetul document continand termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.euromaidec.ro (denumit in continuare "Termeni si Conditii") stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.euromaidec.ro, ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.
In intelesul Termenilor si Conditiilor:
  • "Site" inseamna in continuare site-ul de internet www.euromaidec.ro;
  • "Serviciul" inseamna orice serviciu oferit pe Site, si / sau orice modul sau componenta a acestuia;
  • "Utilizatorul" inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul.
  • Client - defineste orice persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, dupa cum sunt formulati in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.
SC EUROMAIDEC TOURING SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.euromaidec.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat Euromaidec Touring.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Minori

Euromaidec Touring nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Euromaidec Touring  poate vinde sau incasa contravaloarea unor servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult.

Drepturile asupra continutului Site-ului
Continutul paginilor website-ului  www.euromaidec.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate S.C. EUROMAIDEC TOURING S.R.L.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice EUROMAIDEC TOURING S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
EUROMAIDEC TOURING  poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.euromaidec.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact". Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
-Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra. 
- Pentru a livra servicii precum oferte de pret, confirmarea comenzilor.
- Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs. 
- Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului (comenzi, rezervari, plati online etc.)
Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
EUROMAIDEC TOURING nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime
EUROMAIDEC TOURING poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri: 
- realizarii de analize/rapoarte; 
- realizarii de informari; 
- publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre EUROMAIDEC TOURING.

PLATI ONLINE
Serviciile oferite pe acest website pot fi achitate online prin intermediul serviciilor de plati on-line e-commerce oferite de UniCredit Tiriac Bank. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. Euromaidec Touring protejează informaţiile contului dvs. de accesarea, utilizarea sau dezvăluirea neautorizată. Trebuie să introduceţi numele de utilizator şi parola de fiecare dată când doriţi accesarea informaţiei din contul dvs. sau pentru a opera tranzacţiile online. Niciodată să nu oferiţi detaliile contului dvs. altei persoane. Dacă sunteţi îngrijorat că parola dvs. a fost compromisă, o puteţi schimba în orice moment doriţi, de îndată ce aţi accesat contul. Accesarea contului dvs., detaliile personale şi toate tranzactiile sunt protejate prin tehnologia 3D Secure, o tehnologie de autentificare care foloseste criptarea oferita de Secure Sockets Layer (SSL).

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre UniCredit e-commerce pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre acestea fiind direct introduse pe platforma de plati a Romcard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Metode de plata
Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.
Serviciul de acceptare la plata a cardurilor presupune plata, de catre Banca Acceptatoare, a unor comisioane catre Banca Emitenta a cardurilor.
Aceste comisioane, precum si regulile de acceptare la plata a cardurilor, pot fi consultate pe site-urile urmatoare:
MasterCard: http://www.mastercard.com/ro/merchant/index.html
Visa: http://www.visaeurope.com/aboutvisa/overview/fees/main.jsp
 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2024 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara