RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Licenta pentru activitatile conexe transportului rutier
Autogara este un spaţiu delimitat şi amenajat special în vederea staţionării autobuzelor înainte sau după coborârea pasagerilor în cadrul căreia se oferă şi servicii suplimentare persoanelor aflate în aşteptare.
 
Activitati conexe transportului rutier
Activităţile conexe transportului rutier vor fi efectuate de intreprinderi în baza licenţei pentru activităţi conexe eliberată de agenţia teritorială a Autorităţii Rutiere Române care are sediul în zona în care operatorul îşi desfăşoară activitatea.
 
Obligatiile operatorului
Pentru a putea efectua acest tip de transport, la bordul vehiculului trebuie să se afle pe toata durata călătoriei copia conformă a certificatului de transport în cont propriu şi documentul de transport. De asemenea, şoferii trebuie să fie angajaţi ai companiei şi să deţină asupra lor legimtimaţia de muncă validă care să ateste acest lucru.
 
Transportul public de persoane prin servicii ocazionale Ón trafic national
Transportul public de persoane prin servicii ocazionale în trafic naţional se efectuează de către operatori în baza unui document de transport pe care de altfel este şi obligat să-l păstreze la bordul autovehiculului pe toata durata transportului.
 
Transportul rutier public de persoane prin servicii regulate Ón trafic international
Transportul rutier public de persoane prin servicii regulate în trafic internaţional se efectuează de către operatorii romîni, în baza autorizaţiilor de transport internaţional eliberate de autorităţile competente din cadrul ţărilor unde sunt situate capetele de traseu, a graficelor de circulaţie şi a autorizaţiilor de transport internaţional eliberate de autorităţile competente ale statelor tranzitate.
 
Obligatiile operatorului de transport rutier
Operatorul de transport este obligat să utilizeze pe toată durata transportului rutier placa de traseu care indică ruta, executantul şi tipul de transport, să asigure gratuit readucerea persoanelor transportate la staţia de plecare în cazul în care călătoria nu se poate realiza din vina operatorului de transport şi să ia la bord doar persoane prevăzute în tabelul beneficiarului, care pot prezenta şi legitimaţii valabile care să ateste că sunt angajaţi ai acestuia.
 
Motivele retragerii licentei de traseu
Retragerea licenţei de traseu se face de către agenţia teritorială de care aparţine operatorul în următoarele cazuri:


 
Motivele respingerii dosarului pentru acordarea licentei
Autoritatea Rutieră Română va respinge dosarul depus în vederea obţinerii unei licenţe de traseu în următoarele condiţii:
 
Licenta de traseu
Pentru obţinerea licenţei pentru transportul public de persoane în trafic naţional, operatorul va depune la agenţia teritorială a A.R.R. un dosar care să cuprindă o cerere, lista vehiculelor şi capacitatea acestora, graficul de circulaţie propus, contractul încheiat cu beneficiarul transportului şi un tabel cu persoanele care urmează să fie transportate.
 
Transportul rutier public de persoane prin servicii regulate Ón trafic nacional
Transportul de persoane prin servicii regulate în trafic naţional se efectuează de către operatori în baza unei licenţe de traseu eliberate de agenţia teritorială a Autorităţii Rutiere de care aparţine.
 
<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 15 din 23

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2024 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara