RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
19642241_821731694667564_7239531489852932770_n.jpgKing's Land Country Club împreună cu Agenția Euromaidec Touring organizează lecții gratuite de golf pentru copii cuvâsta cuprinsă între 4 - 12 ani. Primul curs are loc sâmbătă 8 iulie 2017 cu începere de la ora 10:00.

De ce să îți aduci copilul la golf dar mai ales de ce să învețe copilul tău golf ?

1. Este un sport sigur - Golful, spre deosebire de alte sporturi este unul foarte sigur, şansele de a te accidenta fiind foarte reduse.

2. Este pentru toate vârstele - Cei mici pot începe să învețe jocul de golf de la 2-3 ani, la început sub formă de joacă iar pentru cei mari nu este limită de vârstă.

3. Învață reguli de etichetă & lecții importante de viață - Cea mai mare parte a jucătorilor de golf cunosc aceste reguli, unele scrise altele nescrise. Toate acestea au la bază un singur lucru, şi anume RESPECTUL PENTRU PARTENERUL DE JOC dar și disciplină.

4. Sport și mișcare în natură  - O plimbare în natură în care se poate bucura de linişte, de privelişte, aer curat, de mult verde şi de vremea frumoasă de afară.
5. Află restul motivelor pe 8 iulie 

Înscrie-l pe copilul tău acum cu un e-mail simplu la adresa office@euromaidec.ro și noi îți vom răspunde cu toate detaliile
 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2024 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara