RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Transporturile vor prelua 43 de hectare de teren pentru proiectele rutiere
Ministerul Transporturilor şi infrastructurii va prelua în administrare 42,7 hectare de terenuri din Arad şi Contanţa pentru construcţia autostrăzii Arad-Lugoj şi a centurii municipiului Constanţa.

Este vorba despre 15 terenuri dintre care 10 cu o suprafaţă de 28,5 hectare urmează a fi preluate de la Staţiune de Cercetare pentru Creşterea Bovinelor din Arad pentru realizarea autostrăzii mai sus amintite, alte 5 terenuri cu o suprafaţă de 14,19 hectare urmând a fi preluate de la societatea omonimă din Constanţa, pentru realizarea centurii ocolitoare a oraşului. Preluarea terenurilor de către MTI se va face în baza unui protocol semnat între părţile implicate, imediat după intrarea în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă care să reglementeze acest schimb.

Proiectul realizării centurii oraşului Constanţa a fost preluat de către consorţiul FCC Constructcion-Astaldi, va costa aproximativ 437,8 milioane de lei fără TVA şi are un termen de execuţie de 36 de luni, cu o perioadă de garanţie de 24 de luni. Tronsonul va reprezenta capătul de linie al autostrăzii A2 care leagă Bucureştiul de Constanţa, autostradă care se va integra în Coridorul 4 Pan European.

Din acelaşi coridor va face parte şi autostrada Arad-Timişoara-Lugoj care se va întinde pe o lungime de 75 de Km şi presupune o investiţie de 500 de milioane de Euro dintre care 270 de milioane pentru tronsonul Arad-Timişoara şi 230 de milioane pentru tronsonul Timişoara-Lugoj.

 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara