RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Transportul turistic in scadere Ón 2009
Concomitent cu scăderea numărului de sosiri şi înoptări în structurile de primire turistică, a scăzut şi numărul peroanelor transportate în primele patru luni ale anului, plecările românilor în străinătate fiind în perioada ianuarie-aprilie de 3,537 milioane, în scădere cu 1,7% faţă de perioada similară a anului trecut. Şi în acest an, principalele mijloace de transport utilizate au fost cele rutiere cu o pondere substanţială de 79,4% din totalul plecărilor. Comparativ cu primele patru luni ale anului 2008, scăderi importante s-au observat în transportul feroviar şi aerian cu 6,2% respectiv 15,5%.


Luând ca punct de reper doar luna aprilie, observăm o oarecare revenire a transporturilor turistice, sosirile înregistrate la punctele de frontieră fiind de 597,6 persoane, în scădere cu 7,4% faţă de luna aprilie a anului 2008. Pe de altă parte, plecările românilor înregistrate la punctele de frontieră s-au ridicat în lun aprilie la 930,4 mii de persoane, în creştere cu 5,2% faţă de luna aprilie a anului trecut. Şi în această lună, mijloacele de transport rutier au fost cele mai utilizate de către turiştii români, 79% dintre aceştia alegând calea şoselelor pentru a se deplasa în străinătate. Comparativ cu luna aprilie a anului trecut, nu numai transportul rutier are de câştigat ci şi cel aerian, turismul pe calea aerului crescând înaprilie 2009 cu 10,2%.

 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara