RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Targul Internationa Transport-AR intre 7 si 10 Iunie 2012.
In perioada 7-10 Iunie 2012 Expo Arad International va organiza cel mai mare eveniment din domeniul transporturilor. Cu ocazia Targului International Transport-AR vor fi prezentate produse si servicii din domeniile transporturilor rutiere, feroviare, servicii conexe, logistica si siguranta rutiera.

Salonul International Auto Arad si Targul International Transport-AR:
Expo Arad International impreuna cu Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania vor sustine doua mari evenimente in aceasta perioada, Targul International Transport-AR si Salonul International Auto Arad editia a XIX-a.

Aceste doua mari evenimente din domeniul transporturilor vor reuni zeci de producatori si distribuitori de produse si servicii din acest domeniu pe o suprafata interioara de 3.000 metri patrati si o suprafata exterioara de 15.000 de metri patrati.

Firmele care vor partcipa la aceste doua evenimente vor prezenta cele mai noi produse si servicii. Vor fi prezentate aici modele noi de autovehicule de transport, suprastructuri, remori si semiremorci, elemnte de caroserie pentru autovehicule de transport, piese de schimb, anvelope, accesorii auto. Vor participa de asemenea si firme prestatoare de servicii auto, companii de asigurari,  scoli de pregatire si importatori din domeniul transporturilor.

Atat la Targul International Transport-AR cat si la SIAA vor putea participa si marile brand-uri precum: Mercedes-Benz, Renault, Volkswagen, Ford, Kia, Dacia sau Hyundai. Marile companii vor oferi si posibilitatea achizitiei pe loc a autovehiculelor de transport.

Cu ocazia Targului International va fi organizat de asemenea si un Tunning Show in data de 10 iunie. In cadrul acestui eveniment vor avea loc concursul de indemanare auto, demonstratii de drift, facelift auto si campionatul de car audio.

Pentru informatii aditionale despre aceste evenimente puteti accesa pagina oficiala: www.expoarad.eu

 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2019 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara