RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Targul de Turism editia de toamna: oferte mai putine, reduceri de pana la 20%
Efectele crizei instalate în ultimul an în toate domeniile de activitate îşi vor face simţită prezenţa şi la ediţia de toamnă a Târgului Românesc de Turism din acest an.

Noutăţile sunt foarte puţine la acest târg care se va desfăşura în perioada 15-18 octombrie, oferta generală manifestând o scădere generală deşi a crescut numărul de firme participante. Mai mult, pentru unele destinaţii operatorii vor oferi discounturi de până la 20% pentru cei care îşi vor permite achitarea integrală a serviciilor achiziţionate în perioada sărbătorilor de iarnă.

Totodată, destinaţiile interne vor beneficia şi ele de reduceri de până la 10% faţă de preţurile din 2008, operatorii incluzând de asemenea şi servicii adiţionale în preţurile pachetelor oferite. În aceste condiţii, reprezentanţii operatorilor din turism şi-au declarat optimismul în ceea ce priveşte volumul vânzărilor, aşteptându-se ca acestea să se ridice cel puţin la nivelul celor din 2008 în cazul pachetelor de revelion, pe fondul discounturilor oferite.

O serie de companii vor anunţa cu ocazia târgului şi lansarea unor curse charter de la Bucureşti şi Cluj Napoca oferite în mod special amatorilor de ski şi care vor avea ca destinaţii staţiuni montane din alpii francezi precum Les Deux Alpes, Brides Les Bains, Meribel, Chamonix sau Risoul. Aceste curse vor zbura în perioada decembrie 2009 - martie 2010. 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara