RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Suport online Euromaidec
Euromaidec Touring continua să-şi extindă oferta de servicii online, oferind clienţilor săi noi metode de plată. De acum înainte, pe lângă metodele de plată tradiţionale folosind cardurile bancare, veţi putea utiliza şi modalitatea de transfer prin intermediul serviciului bancar online PayPal, serviciu care a devenit extrem de popular în ultima vreme şi în România.

Mai mult, aveţi acces la serviciul de suport online, serviciu disponibil în fiecare zi de luni până vineri între orele 9 - 17. Accesând iconiţa Yahoo din colţul din dreapta- sus al sitului euromaidec.ro, veţi putea apela la un angajat al companiei, care vă va oferi consultanţă gratuită prin intermediul Yahoo Messenger.

Euromaidec va continua să-şi extindă oferta de servicii în continuare. Rămâneţi alături de noi pentru a fi la curent cu cele mai noi promoţii, ofertele complete de transport şi cele mai noi ştiri din domeniu.
 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara