RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Super Tururi de Craciun la Budapesta si Viena
Cu ocazia sarbatorilor de Craciun din acest an, Euromaidec a decis sa organizeze doua tururi cu opriri speciale la marile Centre Comerciale din Ungaria si Austria, oferind calatorilor ocazia de a se pregati pentru sarbatori si de a profita reducerile si ofertele de Craciun.

1. Turul targului de Craciun la Budapesta

Acest tur va avea loc in data de 17 si 24.11.2012 si 08 si 15.12.2012 iar pretul pe persoana va fi de 120 RON. In pretul biletului vor fi incluse: transportul cu microbus, asistenta turistica si ghid. Pretul intrarilor la obiective si asigurarea medicala nu vor fi incluse in pret.

Plecarea spre Budapesta va avea loc in fiecare dintre zilele mentionate anterior la ora 6:00 in Baile Felix sau din Oradea la 6:30. Printre destinatiile turistice din Budapesta se vor numara: Piata Eroilor, Parcul Orasenesc, Bulevadrul Andrasi cu Opera si multe altele.

Pauza pentru cumparaturi va avea loc in Piata de Craciun din Vörösmarty Tér si Pietonala Váci utca iar plecarea va avea loc seara dupa un tur panoramic care va prezenta capitala Ungariei in spiritul sezonului de iarna.

2. Turul targurilor de Craciun din Viena si Budapesta

Turul spre Budapesta si Viena va avea loc in perioada 07.12. - 09.12.2012 iar pretul unui bilet va fi de 120 EURO pe persoana. Pretul biletului va include transportul cu un autocar modern 4*, cazare pentru 2 nopti in camera dubla sau tripla plus mic dejun la hotel de 3 stele in Vienna.

Excursia se va desfasura pe o perioada de 3 zile cu programul stabilit astfel: Ziua 1 – plecarea va avea loc la orele 5:00 in locatia stabilita iar prima oprire va avea loc la Complextul Comercial Pandorf la granita dintre Ungaria si Austria. Acest complex comercial este format din 150 de magazine iar in functie de sezon reducerile variaza intre 30% si 70%. 

Prima zi va continua cu urmatoarea pauza de cumparaturi care va avea loc in centrul comercial din Vosendorf, Shopping City Sud (SCS), in sudul capitalei Austriei. Ziua a doua va fi dedicata vizitarii destinatiilor turistice din Viena iar ziua a treia va incepe cu vizita palatului Schonbrunn si a celei mai mari gradini zoologice din Europa.

Turul se va incheia cu ore frumoase petrecute in Budapesta unde se vor continua vizitele la destinatiile turistice principale ale capitalei Ungariei, precum si putin timp liber in Piata de Craciun din Vörösmarty Tér si Pietonala Váci utca.

craciun_targ_euromaidec.jpg

 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2019 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara