RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Sosirile si innoptarile turistilor, in scadere in 2009
    Scaderile raportate de firmele de transport in perioada de inceput a anului 2009 se reflecta si in cele ale structurilor de primire turistica care, au inregistrat diferente majore fata de perioada similara a anului trecut, sosirile si innoptarile scazand cu cate 15 respectiv 19,8% in perioada 1 ianuarie - 1 martie 2009.

   S-au inregistrat astfel peste 700.000 de sosiri dintre care, 80% au fost cetateni romani si doar 20% cetateni straini, scaderea medie fiind de 15% fata de perioada similara a anului trecut. Cifre similare s-au inregistrat si in ceea ce priveste inoptarile, 79,2% din totalul turistilor fiind reprezentat de cetateni romani respectiv 20,8% cetateni straini, indicele de cazare scazand si el usor, pana la o medie de 19,2%, cele mai multe locuri fiind ocupate la hoteluri si hosteluri cu 21,3% respectiv 21%.

    In perioada de 2 luni analizata, sosirile inregistrate la punctele de frontiera au fost de 953.700 de persoane, in scadere cu aproape 15% fata de anul trecut, majoritatea turistilor si vizitatorilor straini provenind din tari europene astfel: 39,3% Ungaria, 20,6% Bulgaria, 8,5% Italia si 7,7% Germania.

   Aproape dubla este insa cifra plecarilor inregistrate la vama, peste 1.738.000 de persoane parasind Romania in lunile ianuarie si februarie ale acestui an, mijloacele de transport preferate ramanand in continuare cele de transport rutier. 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara