RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Situatia turismului in Romania si UE.
Conform unui sondaj facut de catre Eurobarometru referitor la atitudinea europenilor fata de turism, 46% din romani nu au plecat anul trecut in vacanta din care 62% au spus ca motivul este situatia lor financiara.

Per ansamblu, situatia turismului a inceput sa arate imbunatatiri incepand cu 2010. Conform altor sondaje, anul acesta 33% din romanii intervievati isi vor petrece vacanta in Romania, 19% in alte tari din Uniunea Europeana, iar 34% sunt siguri ca nu vor merge in vacanta anul acesta. Dintre romanii care cu siguranta vor pleca in vacanta, 51% au sustinut ca isi vor petrece perioada de vacanta in Romania, 29% in alte tari din UE si 20% inafara Uniunii Europene.

                Conform aceluiasi sondaj s-a constatat cel mai putin au calatorit in interes personal turcii cu 68% si maghiarii cu 60%.  Statele in care cel putin 4 din 10 persoane ce au raspuns sondajului au fost in vacanta sunt Slovaia, cu 40%, Estonia cu 41% si Portugalia cu 43% persoane care au fost in vacanta. Din toate tarile supuse sondajului, persoanele care nu au fost in excursii au sustinut ca motivele au fost financiare.

                Procentele persoanelor intervievate care au sustinut ca nu au fost in vacanta datorita motivelor financiare sunt 68% in cazul Ungariei, 65% in cazul Bulgariei si 62% in cazul Romaniei.

              La acest sondaj efectuat in luna februarie a acestui an au patricipat 30.000 de cetateni cu varsta minima de 15 ani din cele 27 state membre ale Uniunii Europene, precum si tari dinafara UE cum ar fi Macedonia, Croatia, Islanda, Fosta Republica Iugoslavia si Norvegia. Acesta a fost al treilea an consecutiv in care s-a aplicat un sondaj asa de amplu pentru a evalua situatia turismului.

 

 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara