RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Romania, prim-vicepresedinte OMT.
In urma ultimei adunari internationale din cadrul Organizatiei Mondiale a Turismului, Romania a fost desemnata castigatoarea postului de prim-vice presedinte. Adunarea a avut loc in perioada 8-14 octombrie in Coreea de Sud la care a participat Ministrul Turismului Elena Udrea.

                Postul de prim-vicepresedinte va fi detinut de Romania timp de un an. Elena Udrea a afirmat ca: ”Detinerea unui loc in Consiliul Executiv, si cu atat mai mult a unei functii de conducere in cadrul acestuia, constituie un avantaj pentru noi, atat in ceea ce priveste dezvoltarea domeniului turismului, cat si din punctul de vedere al promovarii imaginii tarii".

                Organizatia Mondiala a Turismului este cel mai important organism international din domeniul turismului, fiind o agentie specializata a Natiunilor Unite infiintat in 1925 la Haga. La inceputurile ei, organizatia era numita Uniunea Organizatiilor Oficiale de Publicitate Turistica, aceasta fiind redenumita in anul 1975.

                La ora actuala, in cadrul Organizatiei Mondiale a Turismului fac parte 154 de state cu drepturi depline dar si 7 membri asociati. Romania este membru fondator al Organizatiei Mondiale a Turismului cu drepturi depline.

                La adunarea generala o Organizatiei Mondiale a Turismului din 2009 care a avut loc la Astana din Kazakhstan, Romania a obtinut un post in Consiliul Executiv al organizatiei iar la cea din 2010 a obtinut functia de vicepresedinte al organizatiei ca anul acesta sa fie nominalizata prim-vicepresedinte.

 

 

 

 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2019 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara