RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Realizari Euromaidec Touring 2013
euromaidec.jpgAnul 2013 a fost pentru Euromaidec Touring un an al schimbarii, al inovatiei, al provocarii.


Faptul ca am reusit o spun cifrele, statisticile si prognozele dar, proiectele de succes initiate anul acesta arata ca, suntem pe drumul cel bun, un drum din care ne-am propus sa facem intotdeana unul de poveste, asa cum spune si mottoul nostru:

“Fiecare drum e o poveste”.

Cifrele Euromaidec Touring in 2013:Cu siguranta cea mai mare realizare pentru Euromaidec Touring in 2013 a fost Campania de promovare turistica #prinBihor in care, impreuna cu reprezentanti din presa scrisa si online, bloggeri si televiziuni, asociatii de promovare turistica, ong-uri si fotografi, am fost turisti pentru o zi si am vizitat cateva dintre obiectivele turistice deosebite pe care judetul nostru le are de oferit.
Ce a iesit puteti sa vedeti aici:video digi24.jpgNe-am bucurat sa vedem ca o asemenea initiativa nu a trecut fara sa fie observata de catre comunitatea locala, astfel proiectul #prinBihor a fost nominalizat in cadrul galei CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa) la 3 categorii. Desi nu s-a concretizat cu un premiu, simplul fapt ca Euromaidec Touring (un IMM cu cifra de afaceri de pana in 500.000 Euro) a stat alaturi de giganti ai economiei judetului Bihor cu traditie in domeniul CSR (Plexus, Holcim, VPK, Benvenuti, Selina, Lotus, Faist, Celestica, Zaharul) a fost o realizare deosebita.

Provocarea ramane insa pentru anul acesta cand, suntem increzatori ca, vom reusi sa castigam un premiu pentru campania #prinBihor 2.

prin bihor.jpg

prin bihor2.jpg

prin bihor3.jpg


 

Realizarile anului 2013 nu ar fi fost posibile fara sprijinul clientilor nostri, le multumim pe aceasta cale deoarece datorita lor, azi Euromaidec Touring este o „poveste” de succes. Echipa Euromaidec Touring

 

 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2019 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara