RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Programul Litoralul pentru toti
Din data de 1 septembrie se va demara programul “Litoralul pentru toti”, iar rezervarile se vor putea face din data de 18 august prin intermediul agentiilor de turism autorizate de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism

In programul Litoralul pentru toti sunt inscrie 40 de hoteluri iar perioada de desfasurare a programul va fi de o luna si jumatate, cu data finala estimata pe 15 octombrie. Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a anuntat punerea la vanzare biletele pentru cazarea la aceste hoteluri in agentiile de turism.

Cele 40 de hoteluri inscrise in program vor pune la dispozitie 6.500 de locuri pe serie, cat pentru 40.000 de turisti cazati. Cei care vor achizitiona bilete prin intermediul programului “Litoralul pentru toti” vor beneficia si de un voucher pentru atractii pe litoral care asigura o intrare gratuita la unul din urmatoarele atractii turistice din Constanta: Muzeul de Arta Populara, Acvariul din Constanta sau Muzeul de Istorie si Arheologie.

Preturile de cazare la unul din hotelurile din acest program variaza in functie de numarul de stele. Astfel, la un hotel de o stea biletul va fi 179 lei pentru o persoana, pretul maxim pentru un sejur la un hotel de cinci stele va ajunge pana la 550 lei cu mic dejun inclus in pret. Pentru toate variantele, sejurul este de sase nopti. Informatii despre hotelurile ce isi ofera serviciile prin intermediul programului “Litoralul pentru toti”, pot fi gasite pe paginile web a celor trei asociatii partenere, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, Asociatia Litoral – Delta Dunarii si Patronatul ANAT ( Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism). 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara