RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Numarul turistilor din perioada pastelui va creste in 2009 cu 10%
   Deşi în plină recesiune economică, numărul românilor care au achiziţionat pachete turistice pentru perioada Paştelui este în creştere, firmele de turism şi de transport aşteptându-se la un plus de 10% faţă de anul 2008 când, aproximativ 110.000 turişti români au plecat în excursii sau sejururi în perioada respectivă.
   Ca şi anul trecut, majoritatea românilor vor alege transporturile către destinaţii din interiorul ţării. Astfel, peste 80.000 de români au optat pentru petrecerea Paştelui 2008 în România, faţă de cei 30.000 care au optat pentru ţări străine. Din destinaţiile alternative ei au preferat atât anul trecut cât şi în 2009 ţări precum Egypt sau Tunisia ori regiuni din sudul europei cu preponderenţă ortodoxă.

   Per total, valoarea pachetelor turistice achiziţionate de români în perioada sărbătorilor pascale şi 1 mai din 2008 s-a ridicat la 39 de milioane de lei, aproximativ 11 milioane de euro. "Anul acesta pe extern se vor alege, ca şi anul trecut, destinaţiile ortodoxe, apoi Antalia, Tunisia, Egipt. Pe intern, pe primele locuri vor fi Valea Prahovei şi pensiunile rurale", a declarat Traian Badulescu, purtător de cuvânt ANAT.


 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara