RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Numarul de turisti mai mic cu 16,2%, in perioada ianuarie-aprilie

Potrivit Insitutului Naţional de Statistică, turismul s-a aflat pe o pantă descendentă în primele patru luni ale acestui an raportat la perioada similară a anului trceut, sosirile şi înoptările în structurile de primire turistică scăzând cu 16,2 respectiv 23,1% în această perioadă.

 


Astfel, în primele patru luni ale anului, structurile de primire turistică au înregistrat 1,479 milioane de turişti sosiţi, în scădere cu 16,2% faţă de perioada ianuarie-aprilie a anului trecut, 78,3% din totalul acestora fiind turişti români, doar 21,7% fiind turişti străini. Potrivit INS, 2,082 milioane de persoane străine s-au prezentat la punctele de trecere de frontieră cu România în această perioadă, în scădere cu 12,1% faţă de anul trecut. Majoritatea străinilor care au vizitat România provin din ţări europene, 95,5%, două treimi din aceştia provenind din state membre ale Uniunii Europene, cea mai mare pondere având-o vizitatorii din Ungaria (39,1%), Bulgaria (20,5%), Germania (8,5%) şi Italia (8,4%).

Cât priveşte înoptările, în perioada ianuarie aprilie 3,229 milioane de persoane s-au înregistrat în structurile de primire turistică, cu 23,1% mai puţini decât în anul trecut şi aici, ponderea turiştilor români fiind de 78,9% din totalul înoptărilor, turiştii străini reprezentând doar 21,1% din acestea.

 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara