RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Noul guvern promite 1000 km de autostrada
Printre planurile noului guvern se află şi un ambiţios proiect ce prevde finalizarea a aproape 1000 de km de autostradă, până cel târziu în anul 2012. Aici sunt incluse şi autostrada Transilvania, din care ar urma să se construiască 254 km între Borş şi Târgu Mureş, dar şi o autostradă între Bucureşti şi Comarnic, pe o porţiune de 110 km.


În plus, guvernul ar vrea să se înceapă lucrările la alţi 720 km de autostradă, cărora li se adaugă nu mai puţin de 5000 km de drumuri naţionale. Varianta intermediară a programului de guvernare prevede finalizarea autostrăzii de pe coridorul IV Nădlac-Constanţa, pe o porţiune de 855 de km. Tronsoanele Sibiu-Piteşti şi Comarnic-Braşov nu sunt incluse aici, întrucât ele ar urma să fie realizate prin concesiune, până în 2013-2014. Tot în 2013-2014 ar fi gata şi o altă porţiune din Autostrada Transilvania, între Târgu Mureş şi Braşov.

Guvernul îşi propune să realizeze Pactului Naţional Autostrăzile României, care ar asigura continuitate în finanţarea lucrărilor. Astfel, se vrea începerea lucrărilor la autostrăzile Târgu Mureş-Iaşi, Ploieşti-Buzău-Focşani, Lugoj-Caransebeş-Orşova-Drobeta Turnu Severin-Craiova-Calafat şi la Autostrada Sudului Bucureşti-Alexandria-Craiova.

Planurile ambiţioase nu se opresc însă aici. Obiectivele guvernului includ realizarea de şosele de centură pentru 50 de oraşe şi refacerea a 10.000 de km de drumuri.
 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara