RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Noua lege a turismului.
Pe data de 20 martie 2011, Guvernul a adoptat Legea Turismului la propunerea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului care prevede obligativitatea ca operatorii de turism sa aiba deschisa activitatea pe tot sezonul estival.

    Noua lege va sanctiona ferm toti operatorii de turism care nu vor activa pe toata perioada estivala cuprinsa intre 1 mai si 1 octombrie dar si pentru refuzul reabilitarii structurilor de cazare turistica si a celor de primire turistica.
Proiectul de lege a turismului prevede utilizarea plajelor doar de catre operatorii de turism din statiunile litorale si deasemenea instituirea unei taxe hoteliere incasata de administratia locala de 1%. Noua lege a turismului are atributii in elaboarea strategiilor si programelor in domeniul turistic dar si pentru dezvoltarea ramurei turistice in Romania pe termen Lung printr-o stabilitate in cadrul institutional.

    Legea turismului clarifica unele aspect in legatura cu cerintele obligatorii referitoare la calitatea serviciilor oferite turistilor si responsabilitatea tuturor autoritatilor publice central si locale implicate in domeniul turismului. Noua lege a turismului aduce si prevederi cu referire la: parcurile turistice, turismul litoral, statiunile turistice si patrimonial turistic.

    Ministerul Dezvoltarii Regioanale si Turismului prevede dezolvarea unui Sistem national de colectare si interpretare a datelor si imformatiilor din domeniul turismului pentru a obtine o mai buna gestionare a datelor.
 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara