RomanaEnglishGerman



Info Utile



Sondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro




Excursii scolare organizate de Euromaidec Touring

Euromaidec Touring va ofera prin intermediul Excursiiorganizate.ro o selectie variata de excursii scolare si excursii organizate, in scopuri educative sau doar de agrement, spre diferite destinatii din tara si din strainatate. Oferta cuprinde atat excursii de o zi cat si circuite de 7 zile dar poate fi adaptata in functie de preferintele si sugestiile clientilor nostri.

Excursia organizata, pe langa factorul de agrement, poate fi o forma extrem de importanta de activitate extrascolara cu un rol deosebit in educarea, formarea si culturalizarea elevilor, incepand de la varsta prescolara pana in anii de liceu, o forma de educatie prezenta din ce in ce mai mult in toate ramurile si disciplinele invatamantului. O imbinare a utilului cu placutul, elevii fiind mult mai receptivi atunci cand observa cultura, arta, istoria, geografia in starea sau locatia lor naturala.

Euromaidec, firma specializata in serviciile de transport persoane , va ofera astfel posibilitatea de a organiza escursii organizate cu plecare de la Oradea spre diferite destinatii din tara sau strainatate, prilej cu care elevii isi pot largi orizonturile si imbogati cunostintele facand observatii la fata locului, discutand impresiile si opiniile, o forma de invatamant mult mai concreta si mai aplicata decat cea clasica.



 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................



© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara