RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Europa, cea mai afectata de diminuarea fluxului de turisti
Potrivit unui raport lansat recent de Organizaţia Mondială de Turism din cadrul ONU, pentru prima dată din 2003, anul acesta va fi marcat de o scădere în domeniul turismului, cea mai afectată din această criză ieşind Europa, zonă în care între anii 2004-2007 numărul turiştilor a crescut în medie cu 7% pe an.

Din acelaşi raport reiese că, deşi datele nu sunt sigure şi pot varia de la o lună la alta, în anul 2009 este de aşteptat o diminuare cu peste 2% a fluxului de turişti care călătoresc în străinătate.
Anul trecut de exemplu, piaţa europeană de turism a stagnat, deşi în regiunea Asia+Pacific s-a înregistrat o creştere de peste 11%. Deficitul european vine pe fondul crizei economice care s-a instalat în a doua parte a anului trecut, când fluxul de turişti a scăzut considerabil, majoritatea călătorilor provenind din ţări în care recesiunea s-a manifestat puternic.

În contrast cu piaţa europeană, cea asiatică va manifesta o creştere a numărului de turişti şi în 2009, chiar dacă vorbim despre o creştere sub nivelul anilor precedenţi. La fel se va întâmpla şi în Africa şi Orientul Mijlociu.
 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara