RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Euromaidec Touring da start sezonului de excursii
Odata cu ziua de 1 Mai, s-a deschis si sezonul estival de excursii si sejururi la munte si la mare. Cu toate ca starea drumurilor romanesti lasa inca de dorit, cel mai convenabil mod de a calatori ramane in continuare cel rutier, cu precadere calatoriile organizate, in grupuri.


In acest sens, Euromaidec va ofera servicii de transport persoane calitative la cele mai avantajoase preturi, perfect adaptate cerintelor tuturor clientilor, atat pe trasee interne cat si externe. In ceea ce priveste ziua de 1 Mai, peste 86.000 de romani au ales sa sarbatoreasca in statiunile din Romania, doar 11.000 calatorind peste hotare. Dintre acestia, 35.000 s-au indreptat catre litoral, cu 43% mai multi decat cele mai pozitive asteptari ale furnizorilor de servicii hoteliere care au pregatit doar 20.000 de locuri de cazare. O cerere mare s-a inregistrat si pe valea Prahovei, unde locurile de cazare au fost ocupate in proportie de 90%.

 Potrivit Mediafax, "Numarul turistilor care au ales ofertele de turism intern este de aproape 8 ori mai mare decat cel al turistilor care au ales ca destinatie strainatatea. Cheltuielile totale generate de acest eveniment se apropie de 6milioane de euro, din care aproape 5 milioane s-au cheltuit in Romania". 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara