RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Euromaidec, te duce unde vrei tu
   Calatoriile sunt acum mai accesibile ca oricand, fie ca e vorba despre afaceri sau agrement. Pentru a veni  in sprijinul clientilor sai, Euromaidec a introdus o serie de curse care leaga Oradea de cateva mari orase  din tara si din strainatate. Destinate atat persoanelor fizice cat si celor juridice, cursele  Euromaidec sunt indicate ba chiar ideale transportului de angajati pe rute dinainte stabilite, pe orice  distante, firma noastra asigurandu-se atat de confortul cat si de siguranta persoanelor, confort si  siguranta despre care cifrele noastre din trafic spun totul.

   Astfel, Euromaidec va sta la dispozitie pentru curse speciale cu destinatii din intreaga Europa, in marile  orase ale Batranului Continent, cu plecarea din Oradea si nu numai.
   Exemple : transport Oradea - Budapesta, transport Oradea - Munchen, transport Oradea - Cluj, si catre alte orase cum ar fi, Timisoara, Bucuresti, Arad, Debrecen,
 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara