RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Euromaidec premiaza copiii oradeni

In perioada 17 - 21 mai 2010, edestept.ro va organiza programul Oradea pentru copii, in favoarea Serviciului International de Salvare a Copiilor si DGASPC Bihor - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bihor.

In cadrul programului, vor fi colectate rechizite si jucarii care vor fi oferite copiilor prin intermediul Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bihor, care va organiza in 31 mai un eveniment special dedicat Zilei Copilului in Parcul Balescu din Oradea.

2 dintre participantii la eveniment vor primi prin tragere la sorti premii consistente constand intr-o excursie pentru intreaga clasa la Gradina Zoologica Sóstó Zoo din Nyiregyhaza, Ungaria, biletele de intrare fiind oferite cadou pentru participanti. Euromaidec Touring s-a gandit de asemenea la copiii oradeni, oferind celor doua clase castigatoare transport gratuit catre gradina zoologica. 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara