RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Elvetia a intrat in spatiul Schengen
Începând de ieri, Elvetia se alatura Norvegiei si Islandei în grupul statelor care nu fac parte din Uniunea Europeana dar au aderat la spatiul Schengen. Astfel cetatenii care provind din statele membre ale acestui tratat vor putea intra liber pe teritoriul elvetian, cei care provin din statele membre ale UE dar care nu fac parte din tratat vor fi nevoiti sa prezinte la intrarea în Elvetia o carte de identitate.


În acest ultim caz este vorba despre cetatenii României, Bulgariei si ai Ciprului. Toate punctele de frontiera cu Germania, Austria, Italia si Franta vor fi desfiintate, exceptie facând doar punctele vamale din cadrul aeroporturilor si cele terestre cu Liechtenstein. De altfel, pe lânga problema iscata de accesul liber gabriel caesar: al cetatenilor români si bulgari, una dintre problemele majore a fost si stabilirea granitei cu principatul Lichtenstein, granita care pâna acum era libera.

Chiar daca s-a încercat integrarea celor doua state simultan, acest lucru a devenit imposibil ca urmare a întârzierilor în aplicarea masurilor necesare din partea principatului. În plus, punctele de control din aeroporturi vor fi mentinute pâna la data de 29 martie 2009, data pâna la care si cetatenii membrii ai tratatului vor fi nevoiti sa prezinte pasaportul la intrarea în Elvetia.

În ceea ce priveste granita cu principatul, pentru ca aceasta este deschisa de peste 80 de ani si pentru ca cetatenii principatului nu reprezinta o problema de emigrare sau de infractionalitate elvetiei, singurul sistem de protectie vamala gabriel caesar: va fi un sistem de supraveghere video instalat pe toata lungimea liniei de demarcatie.
 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara