RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
De la anul, romanii vor alege destinatii turistice mai ieftine
Chiar dacă turismul va fi în cădere liberă în perioada sărbătorilor de iarnă, cel puţin faţă de nivelul  înregistrat anul trecut, specialiştii din domeniu se aşteaptă la o revigorare a acestui segment de piaţă  imediat după încheierea sezonului de sărbători, dar, chiar dacă preţurile acestui an au rămas similare cu  cele de anul trecut, turiştii de anul viitor se vor orienta către pachete mai ieftine.

Perioada actuală este cât se poate de nevaforabilă, mai ales pentru marea majoritate a turisştilor care  nu-şi mai permit vacanţe scumpe în contextul în care preţurile oricum sunt mai ridicate fiind în plin  sezon iar locurile ieftine, câte sunt acestea, sunt ocupate deja cu mult înaintea perioadei turistice.

Conform specialiştilor Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, cel mai afectat segment în perioada  prezentă şi imediat următoare este cel de turism business, pe fondul crizei financiare şi a reducerilor de  cheltuieli ale companiilor. Previziunile sunt destul de sumbre, pe acest segment aşteptându-se la o  scădere de peste 10% faţă de anul precedent.

La fel se va întâmpla şi cu piaţa de leisure, potrivit specialiştilor, românii mizând pe viitor pe  satisfacerea nevoilor curente, reducându-şi la minim bugetele de vacanţă în contextul în care ăiaţa  financiară nu ia o turnură pozitivă în timp scurt.
 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara