RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Criza pastreaza pachetele turistice la preturile din 2008
   Numãrul turistilor este în scãdere fatã de anii trecuti când s-au înregistrat cresteri spectaculoase în domeniu, firmele turistice întrecându-se în oferte pentru a-si pãstra clientii la niveluri cât de cât acceptabile.

   Mai mult, desi România se confruntã încã cu inflatie, preturile pachetelor turistice destinate perioadei din jurul sãrbãtorii din 1 Mai vor rãmâne nechimbate fatã de anul trecut, în ciuda devalorizãrii leului din ultima perioadã. Potrivit reprezentantului Asociatiei Nationale a Agentiilor de turism (ANAT), dl. Traian Bãdulescu, la fel ca în 2008, românii vor prefera si în acest an litoralul Mãrii Negre, unde se asteaptã chiar o crestere a numãrului de turisti, care va ajunge la o cifrã de peste 20.000 în aceastã perioadã.

   Dintre staþiunile de pe litoral, Mamaia rãmâne în preferinþele turistilor, hotelurile din zonã oferind cazare pentru douã nopti la preturi ce pornesc de la 220 de lei în regim de 2 stele. De asemenea, turistii vor alege si locatii montane, aici preferându-se în primul rând turismul rural cu cazare la pensiuni, una dintre zonele preferate fiind cea a Vãii Prahovei.

 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara