RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a Conferintei Anuale a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania organizata in perioada 22-24 septembrie in locatia oferita de Hotel Lotus Therm SPA and Luxury Resort din statiunea balneoclimaterica Baile Felix au participat peste 200 de persoane din toate colturile tarii, reprezentand companii ce activeaza in segmentul transportului expres.

Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania a devenit un eveniment etalon pentru transportul expres la nivel national si sustine in continuare crearea unui dialog onest si transparent intre cei ce activeaza in acest domeniu, un segment  in care nu exista inca o punte reala de comunicare intre companii care sa promoveze inovatia si valorile profesionale bazate pe o conduita morala.

Unul dintre crezurile companiei Kefren Expres, alaturi de Agentia Euromaidec Touring, ambii in postura de organizatori, este acela ca dezvoltarea nu este posibila de unul singur, in special intr-un domeniu atat de dinamic precum e transportul expres.

Temele abordate au fost si in acest an de extrema actualitate adresand atat modificari ale legislatiei europene, cat si probleme specifice pietei de transport expres. Un element de noutate in cadrul acestei editii a fost participarea mai multor reprezentanti ai asociatiilor profesionale precum ARTRI, FORT, APULUM, si in premiera, un reprezentat al comunitatii soferilor care a fost prezent pentru a initia un dialog constructiv cu patronii companiilor de transport si astfel sa cunoasca problemele cu care acestia se confrunta.

De asemenea au fost dezbatute metode de limitare/eliminare a concurentei neloiale, a transporturilor cu suprasarcina care atenteaza la siguranta circulatiei si a participantilor la trafic.  In plus, a fost confirmata si in cadrul acestui eveniment, necesitatea folosirii tehnicilor inovatoare in gestionarea flotelor si utilizarea telematicii pentru a eficientiza activitatea acestui sector.

Expunerile captivante au fost apreciate de participanti, iar sesiunile de networking au stabilit premisele unor parteneriate viitoare. Astfel, recomandam tuturor companiilor de transport sa nu omita posibilitatea participarii la editia viitoare a Conferintei Anuale a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania, devenind parte a unui demers util si inovativ in acelasi timp.

Mai multe detalii pe www.conferintaexpress.ro

 

 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2024 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara