RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Concursul Budapest Private Tour organizat de Euromaidec.
In perioada 18 Noiembrie – 12 Decembrie, Euromaidec Touring va organiza concursul “BUDAPEST PRIVATE TOUR”, al carui castigator va avea ocazia sa viziteze capitala Ungariei, Budapesta in cadrul unui tur privat pentru doua persoane intr-o limuzina de lux cu asistent personal.


La concursul „BUDAPEST PRIVATE TOUR” pot participa doar persoanele majore de pe teritoriul Oradiei, judetul Bihor iar pentru a intra in acest concurs, participantii trebuie doar sa viziteze pagina Euromaidec pe Facebook si sa apese pe butonul Like. Participarea la acest concurs trebuie confirmata pana la data de 14 Decembrie 2011 pentru a avea sansa sa iti petreci o excursie privata in capitala Ungariei.

Numele castigatorului va fi publicat pe pagina de Facebook a organizatorului, Euromaidec Touring la data de 13 Decembrie 2011, conform prevederilor legale in vigoare. Detaliile si regulamentul pentru acest concurs pot fi vazute pe pagina de Facebook Euromaidec Touring .

Castigatorul desemnat in data de 14 Decembrie 2011 va porni la drum impreuna cu persoana aleasa la ora  08:00 in data de 17 decembrie la o locatie specificata de aceasta. Turul privat va avea loc in centrul istoric din Budapesta vizitand locatii turistice de mare importanta cum ar fi: Piata Eroilor, Parcul Orasenesc cu Castelul Huniazilor, Bulevardul Andrasi cu Opera si multe altele.

Intrati acum pe pagina de Facebook Euromaidec Touring si apasati acum pe Like pentru a intrat in concurs.
 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara