RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Calatoreste prin europa cu autocarul

Din ce in ce mai multi oameni aleg sa strabata Europa cu ajutorul autocarului, in fiecare an firmele de transport rutier europene strabatand continentul in lung si in lat, adunand peste 700 de miliarde de kilometri. Cu astfel de cifre, transportul rutier a devenit unul dintre cele ami utilizate moduri comerciale de transport in afara autoturismelor proprii.


Avantajele calatoriei cu autocarul sunt multiple.
In primul si in primul rand avem confortul, sporit fata de calatoriile cu masinile proprii, drumuri lungi si obositoare sau cu trenul, care are nevoie de opriri in principalele gari.

In al doilea rand avem pretul, in medie cu peste 40% mai scazut decat in cazul calatoriilro cu alte mijloace de transport, pe distante medii cuprinse intre 500 si 1000 de kilometri.

In al treilea rand, calatorii cu autocare si autobuze au parte de unul dintre cele mai sigure mijloace de transport rutier, siguranta fiind egala in acest caz cu cea oferita de trenuri.

Spre exemplu, intre 2007 si 2008, calatorii autocarelor si autobuzelor au fost implicati in doar 0,57% din totalul accidentelor mortale rutiere din Uniunea Europeana, un procent mult mai mic chiar decat cel al conducatorilor de tractoare.

In fine, calatoria cu autocarul este si mai prietenoasa fata de mediul inconjurator, un astfel de vehicul inlocuind cu succes circa 30 de automobile poluante, pe strazile si autostrazile europene.
 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2019 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara