RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Baile-Felix.net un nou site lansat de Euromaidec Touring
 
Baile Felix site nou euromaidecEuromaidec Touring isi face tot mai tare simtita prezenta pe piata turistica locala prin lansarea unui nou site destinat statiunii balneare Baile Felix . Noul site poate fi gasit la adresa www.Baile-felix.net , site-ul fiind unul cu rol informativ si de promovare a noilor servicii oferite de catre firma noastra.

Baile-Felix.net isi propune sa devina un ghid complex al statiunii Baile Felix, aceasta fiind una din cele mai vizitate si renumite statiuni balneoclimaterice din Romania, fiind recunoscuta si pe plan international. Veti gasi informati despre unitatile de cazare disponibile in statiune, stranduri, restaurante si multe alte informatii utile.

 Euromaidec Touring va ofera prin intermediul acestui site un set de excursii cu plecare din Baile Felix catre diferite obiective de interes turistic din judet si nu numai. Plecarile catre aceste puncte se pot face cu grupuri in autocare si microbuze, sau se pot solicita tururi private pentru toate excursiile.
 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara