RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Autoritatea Rutiera Romana reduce numarul taxelor
Autoritatea Rutieră Română intenţionează să reducă numărul taxelor percepute până în prezent, prin intermediul unui proiect de lege prezentat de ministerul Transporturilor.
 
În cazul în care acesta va fi adoptat, numărul taxelor se va înjumătăţi, reducându-se de la 29 la 13, sumele percepute variind între 14 şi 3546 lei, cele mai mici fiind impuse la obţinerea licenţelor de taximetrie, cele mai mari pentru obţinerea licenţelor suspendate pentru activităţi de autogară sau de intermediere a activităţilor de transport rutier public.

„Având în vedere prevederile Memorandumului iniţiat de Ministerul Finanţelor în vederea realizării măsurii prevăzute la capitolul 2 din Programul de guvernare 2009-2012 al Guvernului de reducere a numărului de taxe şi tarife, Autoritatea Rutieră Română a analizat structura tarifelor pentru prestaţiile specifice realizate de instituţie şi a diminuat numărul lor”, se arată în proiectul iniţiat de ARR şi Ministrului Transporturilor.
 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara