RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
2009 va aduce ieftiniri Ón domeniul turismului
 Potrivit d-lui Dragoş Atanasiu, preşedintele ANAT, pe fondul crizei şi ca urmare a impactului acesteia asupra turismului, agenţiile de profil au anunţat deja reduceri de preţui de până la 30% începând cu prima lună a anului viitor.
 
Taxe mari pentru transportatori, Ón 2009
Executivul a mărit impozitul pentru anul 2009, pentru autoturismele cu masa egala sau mai mare de 12 tone, folosite pentru transport intern şi internaţional. Conform actului normativ, pentru vehiculele ce fac doar transport intern se va plăti 80% din valorile minime prevăzute în Directiva 1999/62/CE.
 
Noul guvern promite 1000 km de autostrada
Printre planurile noului guvern se află şi un ambiţios proiect ce prevde finalizarea a aproape 1000 de km de autostradă, până cel târziu în anul 2012. Aici sunt incluse şi autostrada Transilvania, din care ar urma să se construiască 254 km între Borş şi Târgu Mureş, dar şi o autostradă între Bucureşti şi Comarnic, pe o porţiune de 110 km.
 
Elvetia a intrat in spatiul Schengen
Începând de ieri, Elvetia se alatura Norvegiei si Islandei în grupul statelor care nu fac parte din Uniunea Europeana dar au aderat la spatiul Schengen. Astfel cetatenii care provind din statele membre ale acestui tratat vor putea intra liber pe teritoriul elvetian, cei care provin din statele membre ale UE dar care nu fac parte din tratat vor fi nevoiti sa prezinte la intrarea în Elvetia o carte de identitate.
 
Comisia Europeana propune drepturi noi pentru pasagerii care calatoresc cu autobuzul si pe cale mari
    Două noi propuneri legislative privind o serie de drepturi pentru pasagerii care au fost adoptate de Comisia Europeană în această săptămână. Conform acestor noi reglementări, sunt introduse câteva noi reguli minime pentru informarea pasagerilor înainte, în timpul şi la încheierea călătoriei, acordarea de asistenţă specială pentru persoanele cu mobilitate redusă şi de despăgubiri materiale în cazul întârzierilor sau întreruperii călătoriilor.
 
Sarbatori Fericite!
Echipa Euromaidec urează tuturor clienţilor şi colaboratorilor săi Sărbători Fericite şi un călduros la  mulţi ani!
 
De la anul, romanii vor alege destinatii turistice mai ieftine
Chiar dacă turismul va fi în cădere liberă în perioada sărbătorilor de iarnă, cel puţin faţă de nivelul  înregistrat anul trecut, specialiştii din domeniu se aşteaptă la o revigorare a acestui segment de piaţă  imediat după încheierea sezonului de sărbători, dar, chiar dacă preţurile acestui an au rămas similare cu  cele de anul trecut, turiştii de anul viitor se vor orienta către pachete mai ieftine.
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 69 - 85 din 86

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara