RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Transporturile vor prelua 43 de hectare de teren pentru proiectele rutiere
Ministerul Transporturilor şi infrastructurii va prelua în administrare 42,7 hectare de terenuri din Arad şi Contanţa pentru construcţia autostrăzii Arad-Lugoj şi a centurii municipiului Constanţa.
 
UE stabileste sanctiuni noi pentru operatorii de transport
Luând ca reper Carta Drepturilor călătorilor din transportul aerian, deputaţii europeni au stabilit drepturile călătorilor din transporturile terestre, cu autocarul, autobuzul şi transporturile pe apă.
 
Sosirile si innoptarile turistilor, in scadere in 2009
    Scaderile raportate de firmele de transport in perioada de inceput a anului 2009 se reflecta si in cele ale structurilor de primire turistica care, au inregistrat diferente majore fata de perioada similara a anului trecut, sosirile si innoptarile scazand cu cate 15 respectiv 19,8% in perioada 1 ianuarie - 1 martie 2009.
 
Transportul rutier inregistreaza scaderi in 2009
   Incepând cu ultima parte a anului trecut, turismul a înregistrat lunã de lunã scãderi semnificative în raport cu anii precedenþi, luna februarie 2009 încheindu-se conform asteptãrilor, cu cifre sub nivelul celor aferente lunii februarie a anului 2008.
 
Criza pastreaza pachetele turistice la preturile din 2008
   Numãrul turistilor este în scãdere fatã de anii trecuti când s-au înregistrat cresteri spectaculoase în domeniu, firmele turistice întrecându-se în oferte pentru a-si pãstra clientii la niveluri cât de cât acceptabile.
 
Numarul turistilor din perioada pastelui va creste in 2009 cu 10%
   Deşi în plină recesiune economică, numărul românilor care au achiziţionat pachete turistice pentru perioada Paştelui este în creştere, firmele de turism şi de transport aşteptându-se la un plus de 10% faţă de anul 2008 când, aproximativ 110.000 turişti români au plecat în excursii sau sejururi în perioada respectivă.
 
Euromaidec va asteapta la noul sediu
    Începând din data de 6 aprilie, Euromaidec vă aşteaptă la noul sediu din Oradea, strada Matei Corvin nr. 147. Cu acest prilej, numerele de telefon au redevenit operative şi ne puteţi contacta pentru orice informaţii şi comenzi la numărul tel-fax 0259.412.231.
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 51 - 75 din 86

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara