RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Situatia turismului in Romania si UE.
Conform unui sondaj facut de catre Eurobarometru referitor la atitudinea europenilor fata de turism, 46% din romani nu au plecat anul trecut in vacanta din care 62% au spus ca motivul este situatia lor financiara.

 
Baile-Felix.net un nou site lansat de Euromaidec Touring
Euromaidec Touring isi face tot mai tare simtita prezenta pe piata turistica locala prin lansarea unui nou site destinat statiunii balneare Baile Felix . Noul site poate fi gasit la adresa www.Baile-felix.net , site-ul fiind unul cu rol informativ si de promovare a noilor servicii oferite de catre firma noastra.
 
Noua lege a turismului.
Pe data de 20 martie 2011, Guvernul a adoptat Legea Turismului la propunerea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului care prevede obligativitatea ca operatorii de turism sa aiba deschisa activitatea pe tot sezonul estival.
 
Castelul Peles va fi intordus in lista UNESCO alaturi de Castelele din Bavaria.

Ministrul culturii, Kelemen Hunor a declarat ca au inceput demersurile necesare pentru introducerea Castelului Peles in lista UNESCO. Kelemen Hunor a spus ca Pelesul nu va putea fi introdus in lista Unesco pe o pozitie singulara si astfel a inceput o serie de discutii cu ministerul german al culturii pentru a fi introdus in lista unesco alaturi de castelele din Bavaria.

 
Euromaidec Touring obtine Licenta de Turism

Chiar daca situatia economica mondiala nu da semne clare de revenire, noi mergem mai departe cu investitiile. Pe langa achizitonarea de noi vehicule pentru serviciile de transport persoane , Euromaidec Touring a facut primul pas pentru a intra pe piata turistica in Romania. Acest prim pas vine odata cu obtinerea Licentei de Turism, si totodata infiintarea unui departament special pentru dezvoltarea acestui sector.

 
Transfer Aeroport High Class Business
Odata cu achizitia noului autoturism BMW 520d Sedan , Euromaidec Touring ofera si servicii de Transfer Aeroport Business High Class, oferind un plus de confort clientilor.
 
Cifrele Euromaidec Touring in 2010
Ca in fiecare an Euromaidec Touring va face cunoscute cifrele anului precedent, mentinand trendul ascendent si in 2010. Mai jos sunt cifrele anului 2010 pentru acestea multumim tuturor clientilor nostri.
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 26 - 50 din 86

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2020 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara