RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Transportul rutier de marfuri
  Pentru a efectua transportul de mărfuri, operatorul de transport este obligat să păstreze la bordul fiecărei maşini o copie conformă a licenţei sau certificatului de transport precum şi celelalte documente prevăzute în mod obligatoriu de reglementările în vigoare.

  În cazul transportului public de mărfuri în trafic naţional, la bordul maşinii, operatorul trebuie să păstreze scrisoarea de transport CMR,legitimaţia de serviciu a conducătorului auto, actul doveditor al dreptului de muncă în România, contractul de închiriere în cazul în care maşina nu este deţinută, certificatul de competenţă profesională a conducătorului auto. În cazul transportului public de mărfuri în trafic internaţional, pe lângă documentul CMR, conducătorul auto va fi obligat să prezinte la control toate actele menţionate mai sus plus autorizaţia de transport internaţional şi certificatul internaţional de inspecţie tehnică respectiv cel de încadrare a vehiculului în normele de poluare şi siguranţă rutieră.

În cazul în care transportul de mărfuri se încadrează în categoria transportului în cont propriu, intreprinderea trebuie să păstreze alături de actele prevăzute de lege şi prezentate deja, copia proformă a certificatului de transport în nume propriu şi documentul de transport.


*Informatiile din sectiunea de legislatie au rol strict informativ. Pentru o mai buna informare vizitati www.arr.ro
 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2021 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara