RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Obligatiile operatorului de transport rutier
Operatorul de transport este obligat să utilizeze pe toată durata transportului rutier placa de traseu care indică ruta, executantul şi tipul de transport, să asigure gratuit readucerea persoanelor transportate la staţia de plecare în cazul în care călătoria nu se poate realiza din vina operatorului de transport şi să ia la bord doar persoane prevăzute în tabelul beneficiarului, care pot prezenta şi legitimaţii valabile care să ateste că sunt angajaţi ai acestuia.


De asemenea, operatorul este obligat să preia persoanele rămase în vehicule imobilizate pe traseu în termen de maxim 3 ore în judeţ, respectiv 5 ore în ţară şi să asigure instruirea conducătorilor auto privind obligaţiile care le revin având în vedere activitatea pe care o desfăşoară.

Conducătorii auto sunt şi ei obligaţi să ajute pasagerii la urcarea şi coborârea bagajelor în şi din portbagajul vehicolului, să oprească în toate staţiile prevăzute în graficul de circulaţie al licenţei de traseu fără a opri în alte locuri şi să transporte persoane doar în limita locurilor disponibile prevăzute în graficul de circulaţie. În cazul în care se vor transporta mărfuri sau colete, conducătorul auto le va prelua doar în limita spaţiilor disponibile.

*Informatiile din sectiunea de legislatie au rol strict informativ. Pentru o mai buna informare vizitati www.arr.ro


 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2021 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara