RomanaEnglishGermanInfo UtileSondaj de Opinie

Ce parere aveti despre calitatea serviciilor de transport persoane Euromaidec Touring ?
 


Excursii Baile Felix
Facebook Euromaidec.ro
Facebook Euromaidec.ro
Prima lectie de Golf

golf-1.jpg
Preț de la 45 RON / copil. 


Plecare din Oradea de la locul și la ora stabilită cu grupul.

Vă invităm la un program educativ în cadrul complexului Kings Land, situat la 15 km de Oradea, în localitatea Ineu de Criș, în direcția Cluj Napoca. Se intinde pe o suprafață de aproximativ 60 de hectare unde se desfăsoară mai multe activități recreative cum ar fi: echitație cu cai de rasa Frizian, teren de polo, 2 lacuri de pescuit de aproximativ 8 hectare, 30 de pontoane de pescuit, cabane pentru două persoane de camping cu loc de luat masă și barbeque, teren de golf cu 9 cupe, casa clubului de golf, loc de învățare a loviturilor scurte și de precizie pentru jocul de golf (Putting Green), loc de antrenament pentru loviturile din groapa cu nisip pentru jocul de golf (Bunker), loc de antrenament pentru lovituri scurte, medii sau lungi pentru jocul de golf (Driving Range), 9 găuri pentru footgolf , pista de avioane ultra ușoare și planoare, restaurant cu capacitate de peste 300 de locuri, parcare de 3000 metri pătrați și alte atracții pentru vizitatorii noștri.

Vă oferim posibilitatea de a degusta golful printr-o prima lecție însoțit de personal competent și profitând de toate dotările necesare. Golful, un sport practicat inca din antichitate isi are radacinile moderne in Scotia, cel mai renumit club de golf, autoritate in domeniul reglementarilor acestui sport, Royal and Ancient din St. Andrews este considerat locul de unde pornesc cele mai noi idei in golful amator.
Cu o crestere anuala de peste 12% la nivel mondial, golful este sportul cu cea mai mare rata de crestere in randul practicantilor amatori. Terenul de golf de lângă Oradea, aparținând de Kings Land este evaluat conform standardelor internationale, fiecare cupa avand lungime, par si stroke index determinat. Driving range, zona pentru short si approach/short game alaturi de putting green pentru antrenament intregesc facilitatile destinate golfului.

Sosire în Oradea seara sau în funcție de terminarea activității.

Preţul include:  transport din Oradea cu autocar MAN Lion’s 4*, 44+1+1 locuri, sau microbus Mercedes Sprinter 19+1 locuri, echipament și asistență la lecțiile de golf.
Preţul nu include: alte cheltuieli personale.


Grupul minim de participanți pentru care a fost calculat pachetul este de 35 persoane.
golf-2.jpg
golf-3.jpg
golf-4.jpg


 

Blog

Prima lecie de Golf a copilului meu - GRATUIT
...

...............................................................
Cifrele Euromaidec Touring in 2016
In 2016 Euromaidec, a continuat sa ofere servicii de calitate pentru transportul de persoane, depasind 1.000.000 de km parcursi pentru cei peste 80.000  de clienti. ...

...............................................................
Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri Expres din Romania - Editia a III-a

In cadrul celei de a III-a editii a...


...............................................................
Anunt Conferinta Anuala a Transportatorilor de Marfuri
CONFERINȚA ANUALĂ A TRANSPORTATORILOR EXPRES DE MĂRFURI DIN...

...............................................................© 2004 - 2019 Inchirieri Microbuze, Autocare - Companie Transport Persoane Oradea Romania, Bihor - Oradea, transport Oradea.
Linkuri Utile: Taxa Auto | Anvelope Timisoara